Wie wij zijn:
Jong, dynamisch, vooruitstrevend en creatief makelaarskantoor welke actief bezig is met de verkoop van uw woning of bedrijfspand.

Wat is ons doel:
Het opbouwen van van een goede naam als makelaarskantoor in de regio Zuid-Oost Brabant. Alsmede het creëren van een stabiel marktaandeel. Door middel van een actieve en objectgerichte marketing een vlotte en goede verkoop te behalen met als uiteindelijk resultaat een tevreden klant, wat weer resulteert in bedrijfswinst.

Kernwoorden:
Betrouwbaar
Deskundig
Actief

Visie en missie:
In een wereld waar het aanbod en ook de risico’s van vastgoed groot zijn, is eerlijk, betrouwbaar en deskundig advies bij de (ver)koop of (ver)huur van een woning of bedrijfspand van een makelaar onmisbaar en van wezenlijk belang.

Ieder heeft belang bij een juiste advisering bij de (ver)huur of (ver)koop van vastgoed.

Broere Makelaars adviseert bij de (ver)koop of (ver)huur van vastgoed en doet dit op een betrouwbare, deskundige en actieve wijze.

Broere Makelaars verleent een complete, heldere en klantgerichte dienstverlening voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Wij zijn actief in de volgende gemeenten: Eindhoven, Geldrop, Heeze-Leende, Valkenswaard, Bergeijk en Eersel.

Voor meer informatie: bel of mail ons, u bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek.